Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

— Τελευταία ενημέρωση: 18 Δεκεμβρίου 2018 —

1. Εισαγωγή

Γεια σας! Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ

Παρακαλώ διαβάστε αυτή την σελίδα προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το site μας, τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας. Η παρούσα συμφωνία (“Όροι και Προϋποθέσεις“, “Ο&Π“) αποτελεί νομική σύμβαση μεταξύ εσάς (“εσείς“) και της της ελληνικής ομόρρυθμης εταιρείας Η.ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Ε.ΤΣΑΚΑΛΗ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο ADTEC Chemicals που εδρεύει στη Μακρυγιάννη 15, 122 43 Αιγάλεω στην Ελλάδα  (“Εταιρεία“, “εμείς“) για την χρήση του ιστοτόπου μας που βρίσκεται στο www.adtec.gr (“Ιστότοπος“).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας (“Πολιτική Απορρήτου“). Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους (Ο&Π) ή / και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτόν τον Διαδικτυακό Τόπο.

Αυτοί οι Ο&Π ισχύουν για τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από και σχετίζονται με την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό κάθε website που ανήκει στην Εταιρεία ή τρίτων προσβάσιμο από/ή σχετιζόμενο με το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας (μαζί με την Ιστοσελίδα, “Προϊόντα & Υπηρεσίες“). Έχουμε συμπεριλάβει και ορισμένους σχολιασμούς που δεν αποτελούν μέρος της ίδιας της σύμβασης, αλλά έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τους θεμιτούς όρους μας.

Γειά σας! Λάβετε υπόψη ότι με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, των πληροφοριών, των προϊόντων και των υπηρεσιών του δεσμεύεστε από την νομική σύμβαση που περιέχεται σε αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα πάντα πριν προχωρήσετε και εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή υποδείξεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο main.office@adtecgr

2. Αλλαγές στην Ιστοσελίδα στα Προϊόντα & Υπηρεσίες της

Η Εταιρεία μπορεί να τροποποιήσει, να αντικαταστήσει, να αρνηθεί την πρόσβαση, να αναστείλει ή να διακόψει την Ιστοσελίδα, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, ή να αλλάξει και να τροποποιήσει τις τιμές για όλες ή μέρος των Προϊόντων &  Υπηρεσιών κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Όλες αυτές οι αλλαγές θα ισχύουν κατά την ανάρτησή τους στον ιστότοπό μας – η χρήση των Προϊόντων & Υπηρεσιών μετά από μια τέτοια εκδήλωση συνιστά την αποδοχή σας από τους Ο&Π όπως τροποποιήθηκαν.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει και να τροποποιεί αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις (Ο&Π). Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία θα δημοσιεύει τους τροποποιημένους Όρους και Προϋποθέσεις σε αυτόν τον Ιστότοπο. Οι αλλαγές θα ισχύουν από την ημερομηνία της ανάρτησης.

Αν μετά την διόρθωση ή τροποποίηση των Όρων και Προϋποθέσεων ή / και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους, πρέπει να διακόψετε τη χρήση αυτού του Ιστοτόπου.

Καθώς η ADTEC Chemicals αναπτύσσεται και βελτιώνεται, εμείς ενδέχεται να χρειαστεί να προβούμε σε αλλαγές στον ιστότοπό μας ή / και στους Ο&Π μας, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης κάποιων προϊόντων της διακοπής ορισμένων υπηρεσιών, της τροποποίησης των τιμών, των προϊόντων κλπ. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα για σας – αλλά παρακαλώ ελέγξτε πάντα αυτό το έγγραφο πριν χρησιμοποιήσετε τα Προϊόντα & Υπηρεσίες μας.

3. Τα προσωπικά σας δεδομένα

Σεβόμαστε τα δικαιώματά σας σχετικά με το απόρρητο και τις πληροφορίες σας και παρέχουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον τρόπο συλλογής, χρήσης, κοινοποίησης, αποθήκευσης και αποκάλυψης πληροφοριών που λαμβάνουμε από ή για εσάς όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τις διαθέσιμες επιλογές σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση, την ενημέρωση και διόρθωση των πληροφοριών σας.

Η ιδιωτική ζωή μας έχει σημασία. Θέλουμε να φροντίσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν χρειαστεί να τα αποθηκεύσουμε και να τα διατηρήσουμε, ενώ παράλληλα θα σας δώσουμε όλα τα πιθανά εργαλεία για να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε, να τα κατεβάσετε και να τα διαγράψετε αν το επιθυμείτε. Το GDPR είναι μία σπουδαία οδηγία. Ας γίνουμε φίλοι.

4. Η χρήση του παρόντος Ιστοτόπου

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο για οτιδήποτε είναι παράνομο ή απαγορεύεται από αυτούς τους Ο&Π και / ή ειδοποιήσεις αλλού σε αυτόν τον ιστότοπο.

Η Εταιρεία σας συμβουλεύει να ζητήσετε επαγγελματική συμβουλή πριν βασιστείτε σε οποιαδήποτε πληροφορία από αυτόν τον Ιστότοπο. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται με οποιονδήποτε τρόπο για τυχόν πληροφορίες που παρέχονται στις Ιστοσελίδες του ή μέσω των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο και πληροφορίες, όπως μεταξύ άλλων κείμενα, τεχνικές πληροφορίες, χαρακτηριστικά προϊόντων, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο ή άλλο υλικό (επίσης γνωστό ως “Περιεχόμενο“) ή οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη οποιουδήποτε είδους προκύψει σε σχέση με τη χρήση ή την έκθεση σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο που αναρτήθηκε, δημοσιεύτηκε, αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αγοράστηκε από τον Ιστότοπο.

Υποστηρίζετε και εγγυάστε στην Εταιρεία ότι είστε σε νόμιμη ηλικία για να συνάψετε μια ζήτηση ή αγορά ή έχετε την άδεια του γονέα σας να το πράξετε. Βεβαιώνετε επίσης ότι έχετε τη νόμιμη άδεια χρήσης και πρόσβασης στα Προϊόντα &  Υπηρεσίες και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για την επιλογή και χρήση των Προϊόντων & Υπηρεσιών μας. Εάν είστε ανήλικος, σας παρακαλούμε να μην μας παρέχετε με προσωπικές πληροφορίες. Η παρούσα συμφωνία είναι άκυρη όταν απαγορεύεται από το νόμο το δικαίωμα πρόσβασης στα Προϊόντα & Υπηρεσίες και ανακαλούνται σε τέτοιες δικαιοδοσίες.

Θα αποζημιώσετε την Εταιρεία, τις θυγατρικές της, τους συνεργάτες της και τους υπαλλήλους της (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όριο, όλων των ζημιών, υποχρεώσεων, διακανονισμών, εξόδων και δικηγορικών αμοιβών) από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση που υποβλήθηκε από τρίτο μέρος λόγω /ή που προέκυψε από την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες μας, την παραβίαση αυτών των Ο&Π ή την παραβίαση από εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο με χρήση του λογαριασμού σας οποιασδήποτε πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας.

Παρακαλούμε μην στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία, αντιγράφετε, συνδέετε, διπλασιάζετε, τον ιστότοπό μας και το περιεχόμενό του. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.adtec.gr  νόμιμα. Ευχαριστώ για την κατανόηση!

5. Ο λογαριασμός σας στον Ιστότοπο

Για να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό (“Λογαριασμό“) σε αυτόν τον Ιστότοπο, πρέπει να κάνετε/είτε:

a) να δώσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και γίνετε χρήστης αυτού του Ιστοτόπου (“Χρήστης “) για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιδιωτικό περιεχόμενο αυτού του Δικτυακού Τόπου στον οποίο έχετε ζητήσει πρόσβαση.

b) να συμπληρώσετε τα στοιχεία κατά την ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας, παρέχοντας λεπτομέρειες χρέωσης και γίνετε πελάτης αυτής της Ιστοσελίδας (“Πελάτης“) και να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει.

Πρέπει να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας κατά τη συμπλήρωση των φορμών. Εάν οι πληροφορίες που παρέχετε δεν είναι αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το λογαριασμό σας και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική παραγγελία και χρήση αυτών των Ιστοσελίδων.

Η εγγραφή του λογαριασμού απαιτεί τουλάχιστον το όνομά σας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το όνομα χρήστη (“Όνομα Χρήστη“) και ένας ασφαλής κωδικός πρόσβασης (“Κωδικός Πρόσβασης“) θα επιλεγούν από εσάς θα είναι μοναδικά και θα επιβεβαιωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης χωρίς προειδοποίηση εάν η Εταιρεία λάβει γνώση της παραβίασης αυτών των όρων από εσάς.

Μόλις η Εταιρεία σας στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης, θα γίνετε μέλος (“Μέλος“, δηλ. Πελάτης ή Χρήστης  που έχει Λογαριασμό σε αυτόν τον Ιστότοπο) και θα έχει πρόσβαση σε όλες τις μοναδικές πληροφορίες και τεχνικά δεδομένα για τα Προϊόντα & Υπηρεσίες που αγοράσατε και είναι διαθέσιμες μέσω αυτής της Ιστοσελίδας.

Μπορείτε να ακυρώσετε τον Λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας στο main.office@adtec.gr

Μπορεί να χρειαστεί να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στις μοναδικές πληροφορίες, τεχνικά δεδομένα και υπηρεσίες μας ή στο ιστορικό των παραγγελιών σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σας ευχαριστούμε που είστε ή όχι ένα Μέλος του e-waterfilters.gr. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στις μοναδικές για εσάς σελίδες με τεχνικές πληροφορίες, να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και να ακυρώσετε το λογαριασμό σας, αν το επιθυμείτε.

6. Σκοπός, Επιστροφές, Πληρωμές και Φόροι

Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες online για την επεξεργασία του νερού και των αποβλήτων.

Είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε είτε εκ των προτέρων είτε με την παραλαβή των Προϊόντων και των Υπηρεσιών. Όλες οι πληρωμές δεν επιστρέφονται.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να καθορίσει την επιλεξιμότητά σας για τυχόν εκπτώσεις και να αποσύρει ή να τροποποιήσει ένα πρόγραμμα έκπτωσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και χωρίς καμία ευθύνη.

Οι δηλωμένες τιμές είναι οι καθαρές τιμές κατά την ημερομηνία σύναψης της παραγγελίας χωρίς ΦΠΑ και παράδοση στις αποθήκες της Εταιρείας.

Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή οποιωνδήποτε φόρων, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε αγαθών και υπηρεσιών ή φόρων προστιθέμενης αξίας, οι οποίοι μπορεί να ισχύουν ανάλογα με τη δικαιοδοσία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ανάλογα με την κατοικία σας ή τον τόπο κατοικίας σας, ενδέχεται να σας επιβληθούν ορισμένοι φόροι (για παράδειγμα κανονικός ή μειωμένος ΦΠΑ). Αυτοί οι φόροι θα προστεθούν στις χρεώσεις που χρεώνονται σε εσάς, αν ισχύει.

Αναγνωρίζετε ότι πρέπει να συμμορφώνεστε με τις υποχρεώσεις σας βάσει των διατάξεων περί φορολογίας.

Ποτέ δεν αποθηκεύουμε αριθμούς πιστωτικών καρτών, καθώς και ότι οι συναλλαγές ελέγχονται με ασφάλεια.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι τιμές είναι καθαρές χωρίς ΦΠΑ και δεν επιστρέφονται πληρωμές. Είμαστε μια υπεύθυνη επιχείρηση και θέλουμε μόνο να συνεργαστούμε με σοβαρούς ανθρώπους σαν εσάς – προσφέρουμε εγγυήσεις, ελεγμένα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε επικοινωνήστε στο main.office@adtec.gr

7. Περιεχόμενο και υπηρεσίες Τρίτων

Η Εταιρεία δεν είναι αντιπρόσωπος οποιουδήποτε τρίτου ή οποιουδήποτε μέρους που κατονομάζεται ή συνδέεται με αυτή την Ιστοσελίδα (“Τρίτα Μέρη“) και δεν έχει καμία εξουσία να ενεργεί για αυτά τα Τρίτα Μέρη. Η Εταιρεία δεν ελέγχει ούτε υποστηρίζει και δεν είναι υπεύθυνη ή υπεύθυνη για οποιοδήποτε Περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόντα ή άλλο υλικό που διατίθεται ή διατίθεται από αυτά τα Τρίτα Μέρη.

Συμφωνείτε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη διαθεσιμότητα ή το περιεχόμενο οποιωνδήποτε τέτοιων δικτυακών τόπων τρίτων ή των προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχουν, οι οποίες διέπονται από τους Όρους και Προϋποθέσεις της συγκεκριμένης επιχείρησης τρίτου μέρους. Η χρήση των ιστοτόπων και των προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Συμφωνείτε ότι,  η Εταιρεία (τα στελέχη, οι διευθυντές και οι υπάλληλοί μας) δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι εσάς σε σχέση με οποιαδήποτε διαφορά που ενδέχεται να έχετε με τρίτο μέρος, χωρίς περιορισμό, έναν ή περισσότερους πελάτες μας , ή / και οποιονδήποτε άλλο χρήστη αυτής της Ιστοσελίδας.

Εκτός από το ότι δεν βασίζεστε πλήρως στο δικό μας Περιεχόμενο, δεν πρέπει επίσης να βασίζεστε σε οποιοδήποτε περιεχόμενο τρίτου μέρους που μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιδιώξουμε την ποιότητα. Παρακαλούμε να είστε πάντα προσεκτικοί, ανεξάρτητα από τον ιστότοπο που ψάχνετε!

8. Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όλο το Περιεχόμενο που παρέχεται στον Ιστότοπο ή μέσω των Υπηρεσιών προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα.

Δεν επιτρέπεται η χρήση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η τροποποίηση, η μετάφραση, η δημοσίευση, η μετάδοση, η διανομή, η εκτέλεση, η μεταφόρτωση, η απεικόνιση, η άδεια, η πώληση ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευση για οποιονδήποτε λόγο χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

Είναι πολύ απλό. Παρακαλώ σεβαστείτε τη δουλειά μας. Μην αντιγράφετε. Ξοδεύουμε ώρες κάθε εβδομάδα για να παρέχουμε ενημέρωση σε θέματα επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, οπότε θα ήταν άδικο (και παράνομο) να διαπιστωθεί ότι κάποιος έχει ανάρμοστη συμπεριφορά. Ευχαριστώ!

9. Τερματισμός

Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε έννομης προστασίας που μπορεί να έχει η Εταιρεία εναντίον σας, η Εταιρεία μπορεί να τερματίσει ή να αναστείλει με άμεση ισχύ και χωρίς ειδοποίηση την πρόσβασή σας στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο εάν:

  • Πιστεύει ευλόγως ότι έχετε παραβεί οποιονδήποτε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.
  • Δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει την ακρίβεια ή την εγκυρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται από εσάς.
  • Ή αν υποψιάζεται δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα από εσάς.

Σε περίπτωση που είστε αντίθετοι σε οποιονδήποτε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ή σε οποιεσδήποτε μεταγενέστερες αλλαγές σε αυτές ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον παρόντα Δικτυακό Τόπο για οποιονδήποτε λόγο, η μόνη σας προσφυγή είναι να διακόψετε αμέσως την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου.

Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Ωστόσο, αν ανακαλύψουμε ότι δεν ακολουθείτε αυτούς τους Ο&Π, ίσως αποφασίσουμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μαζί σας. Παρακαλούμε να είστε νόμιμοι και θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

10. Αποποίηση Ευθυνών και Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία δεν έχει ιδιαίτερη σχέση και αναγνωρίζετε ότι η Εταιρεία δεν ελέγχει και δεν έχει υποχρέωση να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με:

  • ποιοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες της.
  • ποιες πληροφορίες αποκτάτε μέσω της πρόσβασης στα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες της.
  • ποιες επιπτώσεις μπορεί να έχουν σε σας οι πληροφορίες, τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες της.
  • πώς μπορεί να ερμηνεύσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που αποκτάτε.

Απαλλάσσετε την Εταιρεία από κάθε ευθύνη επειδή έχετε αποκτήσει ή δεν έχετε αποκτήσει περιεχόμενο μέσω των Προϊόντων και Υπηρεσιών. Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να περιέχουν ή να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους που περιέχουν πληροφορίες που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν προσβλητικές ή ακατάλληλες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ  “ΩΣ ΕΧΕΙ“, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ,  Ή ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Ι) ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΑΜΜΕΣΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ . (II) ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. (III) ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Ή (IV) ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, Ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Αυτή η δήλωση απαιτείται από το νόμο! Βασικά, εάν κάτι συμβεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας εξαιτίας ενός μικρού σφάλματος στις τεχνικές πληροφορίες ή κάτι που διαβάσατε σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν μπορεί να θεωρηθούμε υπεύθυνοι γι’αυτό. Παρακαλώ προσέξτε και επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν είστε 100% σίγουροι.

11. Γενικά

Αν και η Εταιρεία προσπαθεί να σας παρέχει αδιάκοπη πρόσβαση στις πληροφορίες τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες αυτού του Ιστοτόπου,  μπορεί να χρειαστεί να αποσύρει, να τροποποιήσει, να διακόψει προσωρινά ή οριστικά μία ή περισσότερες σελίδες αυτού του Ιστοτόπου λόγο τεχνικής ή νομικής αιτίας  Ωστόσο, η Εταιρεία θα προσπαθήσει, όπου είναι δυνατόν, να ειδοποιήσει έγκαιρα για την πρόθεση της να το πράξει.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει, να αφαιρέσει ή / και να απορρίψει οποιοδήποτε Περιεχόμενο διαθέσιμο ως μέρος του λογαριασμού σας, με ή χωρίς προειδοποίηση, αν η Εταιρεία θεωρήσει ότι είναι αντίθετο με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Εάν η Εταιρεία δεν ασκήσει ή δεν επιβάλει δικαίωμαta σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις, δεν θα αποτελεί παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα να το πράξη ει το μέλλον.

Εάν κάποια παράγραφος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων διαπιστωθεί από αρμόδιο δικαστήριο ως άκυρη, η παράγραφος αυτή θεωρείται αποσπασμένη και δεν θίγεται η εγκυρότητα και η εκτελεσιμότητα των υπόλοιπων παραγράφων. Ωστόσο, τα μέρη συμφωνούν ότι το δικαστήριο θα πρέπει να προσπαθήσει να υλοποιήσει τις προθέσεις των μερών όπως αντικατοπτρίζεται στην παράγραφο.

Σε συνέχεια του προηγούμενου τμήματος, αυτοί είναι για άλλη μια φορά σημαντικοί κανόνες όσον αφορά την ευθύνη. Να είστε πάντα προσεκτικοί. Πάντα να ερχόσαστε σε επικοινωνία μαζί μας πριν κάνετε οτιδήποτε, αν δεν είστε 100% σίγουροι. Θα βοηθήσουμε!

12. Επικοινωνία / Ανταπόκριση

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη Συμφωνία ή αν θέλετε να αναφέρετε παραβιάσεις της παρούσας Συμφωνίας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση main.office@adtec.gr

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση ολόκληρου του εγγράφου. Είστε ένας από τους λίγους που καταλαβαίνουν τη σημασία των νομικών συμβάσεων και λαμβάνει τα πράγματα προσεκτικά. Για το λόγο αυτό, αξίζετε σεβασμό! Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο Ευχαριστούμε!