Αποσκληρυντής Νερού Luxe Cabinet 25lt Ρητίνη

590,00 657,00 +φπα

Ογκομετρικός αποσκληρυντής νερού σε ελκυστικό δοχείο “SlideLuxe Cabinet”. Αυτόματη ογκομετρική αναγέννηση και λειτουργία.

  • Όγκος Ρητίνης: 25 lt.
  • Παροχή Νερού: 2.000 l/h.
  • Συνδέσεις: 3/4″.
Κωδικός: RS79B-25SLC Κατηγορία:

 

Ο αποσκληρυντής Rina® “SlideLuxe Cabinet”, είναι μία συσκευή αποσκλήρυνσης νερού της οποίας όλα τα μέρη είναι ενσωματωμένα σε ένα compact δοχείο “Cabinet” με ελκυστικό σχεδιασμό, το οποίο χρησιμεύει ταυτόχρονα και ως δοχείο άλμης.

 

Η συσκευή λειτουργεί αυτόματα με απλό χειρισμό και άριστα αποτελέσματα. Περιέχει υψηλής ποιότητας food-grade κατιονική ρητίνη για την απομάκρυνση του ασβεστίου και μαγνησίου του νερού τροφοδοσίας.

 

Η μονάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για αποσκληρυμένο νερό μιας οικίας, καφέ-μπαρ, εστιατόριο, σχολείο ή μικρής επιχείρησης για τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, το μπάνιο, το θερμοσίφωνα, τις μηχανές καφέ, τις παγομηχανές κλπ.

 

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

 Δεδομένα Λειτουργίας
Όγκος Ρητίνης 25 lt
Κανονική Παροχή Νερού 2.000 lt/h
Δυνατότητα Εναλλαγής (Κυβοβαθμοί) 150 m³x°F
Λειτουργία Αναγέννησης Ογκομετρικά

 

 

 Γενικά
Τύπος Δοχείο 1035
Συνδέσεις Είσοδος/Έξοδος 3/4”
Βάνα By-Pass option
Πίεση Λειτουργίας Νερού 1÷6 bar
Θερμοκρασία Λειτουργίας Νερού 5÷45 oC
Ηλεκτρική Ενέργεια
Έξοδος Μετασχηματιστή
100÷240Vac 50÷60Hz
DC12V/1.5A
Διαστάσεις σε mm 525x325x1070

 

 

Βαλβίδα Ελέγχου – Κεφαλή

 

Διαθέτει αυτόματη κεφαλή (multifunction) η οποία εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποσκλήρυνσης αυτόματα με βάση τον ογκομετρικό έλεγχο του νερού που επεξεργάζεται. Η αναγέννηση γίνεται αυτόματα με την βοήθεια ενσωματωμένου ροομετρητή παλμοδότη τύπου τουρμπίνας, που βρίσκεται στην έξοδο νερού της κεφαλής.

 

Η κεφαλή  διαθέτει οθόνη LCD για τον προγραμματισμό της λειτουργίας και αναγέννησης, την διάγνωση ενδεχόμενης βλάβης και εμφανίζει στην οθόνη  με την σειρά τα υπολειπόμενα κυβικά νερού για τον κορεσμό της μονάδος, την ώρα αναγέννησης, την ημερομηνία/ώρα και την μέγιστη ωριαία παροχή του νερού.

 

 

 

Εφαρμογή

 

 

 

 

Ρητίνη Αποσκλήρυνσης

 

Ο αποσκληρυντή Rina® “SlideLuxe Cabinet” χρησιμοποιεί ισχυρώς κατιονική ιοντοεναλλακτική ρητίνη υψηλής απόδοσης, ελεύθερη από φαινόλες, κατασκευής PUROLITE , USA τύπος C-100E Food Grade. Οι προδιαγραφές της ικανοποιούν τις σχετικές απαιτήσεις της Ε.Ε. για χρήση στην επεξεργασία τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η ρητίνη Purolite C-100E είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές όπως επεξεργασία τροφίμων, ποτών, πόσιμα νερά και όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα ιοντοεναλλαγής και σταθερότητα.

 

Τεχνικό Φυλλάδιο Ρητίνης Purolite C-100E

 

Βάρος 35 kg
Παροχή

Υπολογισμοί

 

Παραγωγή Μαλακού Νερού

 

 


 

Κάντε μία Ερώτηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τo προϊόν.