Αποσκληρυντής Νερού Cabinet 20lt Ρητίνη 3/4″

359,00 +φπα

Αποσκληρυντής νερού υψηλής απόδοσης με δοχείο “Cabinet”. Αυτόματη αναγέννηση ογκομετρικά για εξοικονόμηση αλατιού και νερού.

  • Όγκος Ρητίνης: 20 lt.
  • Παροχή Νερού: 1.700 l/h.
  • Συνδέσεις: 3/4″.
Κωδικός: RS69A-20CV Κατηγορία:

 

Ο αποσκληρυντής Rina® “Cabinet”, είναι μία συσκευή αποσκλήρυνσης νερού της οποίας όλα τα μέρη είναι ενσωματωμένα σε ένα compact δοχείο “Cabinet” με ελκυστικό σχεδιασμό, το οποίο χρησιμεύει ταυτόχρονα και ως δοχείο άλμης.

 

Η συσκευή λειτουργεί αυτόματα με απλό χειρισμό και άριστα αποτελέσματα. Περιέχει υψηλής ποιότητας food-grade κατιονική ρητίνη για την απομάκρυνση του ασβεστίου και μαγνησίου του νερού τροφοδοσίας.

 

Η μονάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για αποσκληρυμένο νερό μιας οικίας, καφέ-μπαρ, εστιατόριο, σχολείο ή μικρής επιχείρησης για τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, το μπάνιο, το θερμοσίφωνα, τις μηχανές καφέ, τις παγομηχανές κλπ.

 

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Δεδομένα Λειτουργίας
Όγκος Ρητίνης 20 lt
Κανονική Παροχή Νερού 1.700 lt/h
Δυνατότητα Εναλλαγής (Κυβοβαθμοί) 120 m³x°F
Λειτουργία Αναγέννησης Ογκομετρικά

 

 

Γενικά
Τύπος Δοχείου Ρητίνης 1026
Συνδέσεις Είσοδος/Έξοδος 3/4”
Βάνα By Pass option
Πίεση Λειτουργίας Νερού 1÷6 bar
Θερμοκρασία Λειτουργίας Νερού 5÷45 oC
Ηλεκτρική Ενέργεια
Έξοδος Μετασχηματιστή
100÷240Vac 50÷60Hz
DC12V/1.5A

 

 

Βαλβίδα Ελέγχου – Κεφαλή

 

Διαθέτει αυτόματη κεφαλή (multifunction) η οποία εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποσκλήρυνσης αυτόματα με βάση τον ογκομετρικό έλεγχο του νερού που επεξεργάζεται. Η αναγέννηση γίνεται αυτόματα με την βοήθεια ενσωματωμένου ροομετρητή παλμοδότη τύπου τουρμπίνας, που βρίσκεται στην έξοδο νερού της κεφαλής.

 

Η κεφαλή διαθέτει οθόνη LCD για τον προγραμματισμό της λειτουργίας και αναγέννησης, την διάγνωση ενδεχόμενης βλάβης και εμφανίζει στην οθόνη με την σειρά τα υπολειπόμενα κυβικά νερού για τον κορεσμό της μονάδος, την ώρα αναγέννησης, την ημερομηνία/ώρα και την μέγιστη ωριαία παροχή του νερού.

 

 

Δεδομένα Αναγέννησης

 

Δεδομένα Αναγέννησης
Τύπος Αναγέννησης Ογκομετρικά
Κατεύθυνση νερού στην αναγέννησης Up flow
Κατανάλωση Αλατιού ανά αναγέννηση 3,0 kgr

 

 

Ρητίνη Αποσκλήρυνσης

 

Ο αποσκληρυντής Rina® “Cabinet” χρησιμοποιεί ισχυρώς κατιονική ιοντοεναλλακτική ρητίνη υψηλής απόδοσης, ελεύθερη από φαινόλες, κατασκευής PUROLITE , USA τύπος C-100E Food Grade. Οι προδιαγραφές της ικανοποιούν τις σχετικές απαιτήσεις της Ε.Ε. για χρήση στην επεξεργασία τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η ρητίνη Purolite C-100E είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές όπως επεξεργασία τροφίμων, ποτών, πόσιμα νερά και όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα ιοντοεναλλαγής και σταθερότητα.

 

Τεχνικό Φυλλάδιο Ρητίνης Purolite C-100E

 

Βάρος 25 kg

Υπολογισμοί

 

Παραγωγή Μαλακού Νερού

 

 


 

Κάντε μία Ερώτηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τo προϊόν.