Αποσκληρυντής Νερού 70lt Ρητίνη 3/4″ ή 1″

Ογκομετρικός αποσκληρυντής νερού για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Αυτόματη αναγέννηση για εξοικονόμηση αλατιού και νερού.
– Όγκος Ρητίνης: 70 lt.
– Παροχή Νερού: 2,0 ή 4,0 m3/h.
– Συνδέσεις: 3/4″ ή 1″.

Κωδικός: AS69A.70SV Κατηγορία:

 

Ο αποσκληρυντής “AcquaSoft”, είναι μία μονάδα αποσκλήρυνσης νερού της οποίας το δοχείο ρητίνης είναι ξεχωριστό από το δοχείο άλμης.

 

Η συσκευή λειτουργεί αυτόματα με απλό χειρισμό και άριστη απόδοση. Περιέχει υψηλής ποιότητας food-grade κατιονική ρητίνη για την απομάκρυνση του ασβεστίου και μαγνησίου του νερού τροφοδοσίας.

 

Η μονάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για αποσκληρυμένο νερό σε επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανίες τροφίμων, καφέ-μπαρ, εστιατόρια, οικίες κα. Κατάλληλη για την προστασία από αποθέσεις αλάτων σε ατμολέβητες, πύργους ψύξης, λέβητες θέρμανσης, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, μηχανές καφέ, παγομηχανές κλπ.

 

 

 

Βαλβίδα Ελέγχου – Κεφαλή

 

Διαθέτει αυτόματη κεφαλή (multifunction) η οποία εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποσκλήρυνσης αυτόματα με βάση τον ογκομετρικό έλεγχο του νερού που επεξεργάζεται. Η αναγέννηση γίνεται αυτόματα με την βοήθεια ενσωματωμένου ροομετρητή παλμοδότη τύπου τουρμπίνας, που βρίσκεται στην έξοδο νερού της κεφαλής.

 

Η κεφαλή  διαθέτει οθόνη LCD για τον προγραμματισμό της λειτουργίας και αναγέννησης, την διάγνωση ενδεχόμενης βλάβης και εμφανίζει στην οθόνη  με την σειρά τα υπολειπόμενα κυβικά νερού για τον κορεσμό της μονάδος, την ώρα αναγέννησης, την ημερομηνία/ώρα και την μέγιστη ωριαία παροχή του νερού.

 

 

Ποιότητα Νερού Τροφοδοσίας

 

Παράμετρος Όρια
Θολότητα
(αν η θολότητα είναι μεγαλύτερη πρέπει να τοποθετηθεί φίλτρο)
<5 NTU
Ελεύθερο Χλώριο (Free Cl2) <0,1 mg/L
Σίδηρος (Fe+2) <0,3 mg/L
COD (O2) <2,0 mg/L

 

 

Ρητίνη Αποσκλήρυνσης

 

Ο αποσκληρυντής “AcquaSoft” χρησιμοποιεί ισχυρώς κατιονική ιοντοεναλλακτική ρητίνη υψηλής απόδοσης, ελεύθερη από φαινόλες, κατασκευής PUROLITE , USA τύπος C-100E Food Grade.

Η ρητίνη Purolite C-100E είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές όπως επεξεργασία τροφίμων, ποτών, πόσιμα νερά και όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα ιοντοεναλλαγής και σταθερότητα.

 

Οι προδιαγραφές της ικανοποιούν τις σχετικές απαιτήσεις της Ε.Ε. και σε συμμόρφωση με τον Κώδικα Τροφίμων και Φαρμάκων των Ομοσπονδιακών Κανονισμών άρθρου 21, παράγραφος 173,25 των ΗΠΑ για χρήση στην επεξεργασία τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.

 

Τεχνικό Φυλλάδιο Ρητίνης Purolite C-100E

 

 

 

Συνδυασμός 2 ή 3 μονάδων

 

Ο αποσκληρυντής  “AcquaSoft” μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με μία ή και περισσότερες ίδιες μονάδες παράλληλα για να σχηματίσουν ένα σύστημα αποσκληρυντών “Duplex” ή “Triplex” για διπλασιασμό ή τριπλασιασμό αντίστοιχα της συνολικής παροχής και απόδοσης. Οι αποσκληρυντές εύκολα συνδέονται ηλεκτρονικά μεταξύ τους ώστε μόνο η μία στήλη από το σύστημα να βρίσκεται σε φάση αναγέννησης ενώ οι υπόλοιπες να παράγουν αποσκληρυμένο νερό.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

 Ογκομετρικός Αποσκληρυντής “AcquaSoft”
Κωδικός Προιόντος AS69A.70SV AS68C.70SV
Βαλβίδα Ελέγχου-Κεφαλή RX-69A3 RX-68C3
Παροχή Νερού max 2,0 m3/h 4,0 m3/h
Είσοδος/Έξοδος Νερού 3/4” 1”
Όγκος Ρητίνης 70 lt
Δυνατότητα Εναλλαγής (Κυβοβαθμοί) 420 m³x°F
Τύπος Δοχείου Ρητίνης 1354
Πίεση Λειτουργίας Νερού 1÷6 bar
Θερμοκρασία Λειτουργίας Νερού 5÷45 oC
Θερμοκρασία Περιβάλλοντος 5÷50 oC
Βάνα By-Pass Κατόπιν Ζήτησης
Παροχή Μετασχηματιστή
Έξοδος Μετασχηματιστή
100÷240Vac 50÷60Hz
DC12V/1.5A

 

 

Δεδομένα Αναγέννησης

 

 Δεδομένα Αναγέννησης
Τύπος Αναγέννησης Ογκομετρικά
Κατεύθυνση νερού στην αναγέννησης Up flow
Κατανάλωση Αλατιού ανά αναγέννηση 10,5 kgr
Δοχείο Άλμης 100 lt

 

Υπολογισμοί

 

Παραγωγή Μαλακού Νερού

 

 


 

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για τo προϊόν.