Αποσκληρυντής Νερού Δίδυμος Παροχής 2.500 lt/h

Αποσκληρυντής νερού διπλού δοχείου ρητίνης Duplex/C “Cabinet”. Παρά τις πολύ μικρές διαστάσεις, είναι αποτελεσματικότατος προσφέροντας:
-Ονομαστική Παροχή Νερού 2.500 l/h.
-Κατανάλωση Aλατιού 2×300 gr ανά αναγέννηση.
-Κατανάλωση Νερού μόλις 2×20 λίτρα ανά αναγέννηση.

Κωδικός: Nero Duplex/C Κατηγορία:

 

Ο αποσκληρυντή Nero® Duplex/C  “Cabinet”, είναι μία πρωτοπόρα συσκευή αποσκλήρυνσης της οποίας όλα τα μέρη είναι ενσωματωμένα σε ένα compact δοχείο “Cabinet” με ελκυστικό σχεδιασμό, το οποίο χρησιμεύει ταυτόχρονα και ως δοχείο άλμης.

Το κύριο χαρακτηριστικό και διαφορά από τους παραδοσιακούς αποσκληρυντές είναι ότι δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για την λειτουργία του.

 

Παρά τις πολύ μικρές διαστάσεις της μονάδας, ο αποσκληρυντής Nero® είναι πολύ αποτελεσματικότατος προσφέροντας: ονομαστική παροχή λειτουργίας 2.500 l/h, κατανάλωση αλατιού από 300 gr ανά αναγέννηση και μια κατανάλωση νερού μόλις 20 λίτρα ανά αναγέννηση.

 


Εγκατάσταση

Η ρύθμιση και λειτουργία της μονάδας μπορεί να γίνει εύκολα από οποιοδήποτε ανειδίκευτο χρήστη. Ρυθμίστε απλά την σκληρότητα του νερού εισόδου και την σκληρότητα του νερού που θέλετε στην έξοδο με ένα απλό εξαγωνικό κλειδί (δείτε στις “Πληροφορίες”).

Ο αποσκληρυντής Nero® διατίθεται με συνδέσεις 1/2″, 3/4″ και 1″ ή παράκαμψη (bypass 3/4″) . Πολύ ενδιαφέρον είναι, εξάλλου, ότι ο Nero® προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του χώρου εγκατάστασης.

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

 

 Γενικά
Όγκος Ρητίνης 2×3,3 lt
Συνδέσεις (standard ¾”) ½”, ¾” ή 1”
By Pass (¾”) option
Min. Πίεση Νερού (dynamic) 1 bar
Max. Πίεση Νερού 8 bar
Ηλεκτρική Ενέργεια

 

 

 

 Δεδομένα Λειτουργίας
Κανονική παροχή (1 bar πτώση πίεσης) 2.500 lt/h
Max. Παροχή < 3.500 lt/h
Δυνατότητα Εναλλαγής 2×15 m³/°F

 

 

 

 Δεδομένα Αναγέννησης ανά δοχείο ρητίνης
Κατανάλωση σε αλάτι 0.30 kg
Κατανάλωση νερού αναγέννησης 20 lt
Χρονική διάρκεια αναγέννησης 15 λεπτά
Τύπος Αναγέννησης Ογκομετρικά
Κατεύθυνση νερού στην αναγέννησης Up flow

 

 

 

 Φίλτρα Προστασίας σε κάθε δοχείο ρητίνης
Φίλτρο εισόδου νερού 300 μm
Φίλτρα νερού συσκευής (2 τεμάχια) 80 μm

 

 

 

Πληροφορίες

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Χωρίς ηλεκτρική ενέργεια
Οι αποσκληρυντές Nero® λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χάρη στην πλήρως αυτόματη πρωτοπόρα υδραυλική τους λειτουργία.
Δεν απαιτούν προγραμματισμό
Απλά ρυθμίστε με ένα κλειδί την συσκευή ανάλογα με την σκληρότητα του εισερχόμενου νερού και την ανάμιξη του τελικού νερού και ο αποσκληρυντής Nero® είναι έτοιμος για χρήση.
Compact μικρές διαστάσεις
Οι αποσκληρυντές Nero® έχουν compact σχεδιασμό ο οποίος σας επιτρέπει να βρείτε το σωστό σημείο για την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολα από ό,τι με τις περισσότερα παραδοσιακές μονάδες: σε μικρά υπόγεια, στο γκαράζ, αλλά και κάτω από το νεροχύτη, στο μπάνιο, κ.λ.π.
Χαμηλή κατανάλωση σε αλάτι και νερό αναγέννησης
Οι αποσκληρυντές Nero είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και χρησιμοποιούν σημαντικά λιγότερο αλάτι και νερό κατά τη διάρκεια της αναγέννησης σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες. Επιπλέον, η διάρκεια της αναγέννησης είναι πολύ σύντομη.
Μεγάλη ικανότητα και ταχύτητα ανταλλαγής
Παρά τις μικρές διαστάσεις τους, οι μονάδες Nero διαθέτουν πολύ μεγάλη ικανότητα και ταχύτητα ανταλλαγής ιόντων σε σύγκριση με άλλους αντίστοιχους αποσκληρυντές: έως 400 bedvolumes ανά ώρα.
Πολύ εύκολη τοποθέτηση
Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή υδραυλικά και να ρυθμίσετε την εισερχόμενη σκληρότητα του νερού με το χέρι με ένα εξαγωνικό κλειδί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο χρόνος εγκατάστασης να είναι αξιοσημείωτα μικρότερος από ό, τι  με τα κλασικά μοντέλα, και ευκολότερος καθώς δεν χρειάζεται πολύπλοκο προγραμματισμό.
Ενσωματωμένα 3 φίλτρα
Στην είσοδο, υπάρχει ένα φίλτρο 300 micron. Επιπλέον, κάθε δοχείο ρητίνης διαθέτει 2 ενσωματωμένα φίλτρα 80 micron τα οποία αυτοκαθαρίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια κάθε αναγέννησης.
Υψηλής ποιότητας κατασκευής
Εξ ολοκλήρου από συνθετικά υλικά πολύ υψηλής ποιότητας, ώστε όλα τα εξαρτήματα να είναι ανθεκτικά στην διάβρωση. Η συσκευή δεν επηρεάζεται από τυχόν διαβρωτικές τάσεις του προς επεξεργασία νερού.

Αποσκληρυντές Νερού Nero® vs Συμβατικών Αποσκληρυντών;
Οι αποσκληρυντές Nero® έχουν αποδειχθεί σταθεροί στα βασικά χαρακτηριστικά τους, προσφέροντας υψηλότερη απόδοση σε σχέση με άλλες συμβατικές μονάδες αποσκληρυνσης διότι έχουν:

Μικρό ύψος κλίνης και μικρό όγκο ρητίνης
Η κλίνη της ρητίνης στο Nero® κυμαίνεται σε ύψος από 20 cm έως 25 cm, απαιτώντας μόνο το 15% του όγκου ρητίνης που χρησιμοποιείται σε αντίστοιχα συμβατικά συστήματα αποσκλήρυνσης.
Χαμηλή φόρτιση της ρητίνη
O αποσκληρυντής Nero® χρησιμοποιεί λιγότερο από το 15% της συνολικής δυναμικότητας ανταλλαγή της ρητίνης, σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες αποσκλήρυνσης,  που χρησιμοποιούν τις ρητίνες κοντά στην πλήρη εξάντληση.
Ειδικό μέγεθος ρητίνης Fine mesh
Οι αποσκληρυντές Nero® χρησιμοποιούν ειδικές ρητίνες 300µm (monosferic), με διάμετρο το ¼ του μεγέθους των ρητινών που χρησιμοποιούνται από τα συμβατικά συστήματα ανταλλαγής ιόντων.
Συμπιεσμένη κλίνη ρητίνης
Η κλίνη των αποσκληρυντών Nero® βρίσκονται σε συνεχή κατάσταση συμπίεσης,  χωρίς ελεύθερο χώρο.
Αντίστροφη Αναγέννηση
Οι αποσκληρυντές Nero® χρησιμοποιούν αντίστροφη (counter-current) αναγέννηση για να εξασφαλιστεί ότι η πιο καθαρή και πιο αποτελεσματική ρητίνη είναι στο κάτω μέρος της κλίνης. Επίσης με τον τρόπο αυτό μειώνεται δραστικά ο χρόνος αναγέννησης (περ. 12-15 λεπτά) η κατανάλωση αλατιού και ο συνολικός όγκος των αποβλήτων προς διαχείριση.

 

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για τo προϊόν.