Ποιοί Είμαστε

Το Ξεκίνημα!

Η εταιρεία ADTEC Chemicals ιδρύθηκε το 1996 με μοναδικό σκοπό την παροχή μιας ευρείας γκάμας υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και υπηρεσιών στην επεξεργασία και την ανακύκλωση του νερού και των αποβλήτων, με έδρα την Αττική στην Ελλάδα.

Από την ίδρυση της, η ADTEC Chemicals έχει επικεντρωθεί πάντα στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα προς τους πελάτες της. Η εταιρεία έχει υψηλά εκπαιδευμένους έμπειρους τεχνικούς για να παρέχει γρήγορες λύσεις και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Τι Πραγματικά Κάνουμε?

Να προτείνουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε προβλήματα σχετικά με την επεξεργασία και την ανακύκλωση του νερού και των αποβλήτων, πάντα με τον μεγαλύτερο σεβασμό για το εύθραυστο περιβάλλον.

Να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν και βελτιώνουν την αποδοτικότητα των μονάδων παραγωγής των πελατών μας.

Να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλή τεχνολογία και ποιότητα.

Να προτείνουμε προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατασκευαστών και να μειώνουν το συνολικό κόστος λειτουργίας.

Να είμαστε η επιλογή και ο συνεργάτης για τις κορυφαίες εταιρίες επεξεργασίας νερού και αποβλήτων και να προωθούμε τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά.

Όραμα & Στόχοι

Το όραμά μας είναι να εδραιωθούμε ως η καλύτερη εταιρεία στο τομέα της επεξεργασίας νερού και αποβλήτων στην Ελλάδα, όσον αφορά την τεχνογνωσία, την καινοτομία και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Εξασφαλίζοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και την ιδανική εργασιακή επιβίωση σε όλους τους υπαλλήλους μας, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση του περιβάλλοντος στο οποίο εργαζόμαστε και ζούμε.

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας και γι’ αυτό διαθέτουμε όλη μας την ενέργεια για την συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας.

Υψηλή ποιότητα!

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν εμπορικό σήμα, με σαφή προέλευση, ανταγωνιστική τιμή, εγγύηση και υπηρεσίες μετά την πώληση. Κάθε προϊόν ελέγχεται προσεκτικά προτού εμφανιστεί στον ιστότοπό μας.

Διεύρυνση Προϊόντων!

Διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων για να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας στην επεξεργασία του νερού των αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έλεγχος Αποστολών!

Κάθε προϊόν ελέγχεται προσεκτικά προτού αποσταλεί. Παρακολούθηση όλων των παραδόσεων μέχρι τον τελικό προορισμό.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Συνεργαστείτε μαζί μας επειδή αντιμετωπίζουμε κάθε έναν από τους πελάτες μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Το εύρος των προϊόντων μας, των υπηρεσιών μας, της υψηλής τεχνογνωσίας μας και της εμπειρίας μας στον τομέα της επεξεργασίας του νερού και των αποβλήτων μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που προσφέρουν αποτελέσματα.

Οι εργαζόμενοι μας έχουν πολυετή εμπειρία και σε βάθος τεχνικές γνώσεις. Σε στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας, εξασφαλίζουμε βέλτιστες και οικονομικές λύσεις. Καμία δουλειά δεν είναι ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη για εμάς.

Ως υπεύθυνη εταιρεία, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διασφαλίσουμε σε κάθε πελάτη την αξιοπιστία των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα δεν αποτελεί επιλογή ούτε πολυτέλεια, αλλά μια επένδυση με στόχο να έχουμε όλο και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι θα γνωρίζουν ότι η ADTEC Chemicals εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία.