Αεροδιαφραγματικές Αντλίες Τροφίμων

  Αεροδιαφραγματικές Αντλίες Τροφίμων
  HI-CLEAN Food Grade (FD)

   

  Οι αντλίες διπλού διαφράγματος HI-CLEAN food grade είναι ειδικά κατασκευασμένες για χρήση στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων και καλλυντικών. Οι αντλίες HI-CLEAN food grade είναι ειδικά κατασκευασμένες για χρήση στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων και καλλυντικών όπου η διαδικασίες της άντλησης απαιτούν προδιαγραφές 3A, FDA και EC 1935/2004.

  Τα μέρη που βρέχονται είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα SS 316 Ra polish 3,2 μm (στάνταρ για εφαρμογές σε βιομηχανίες τροφίμων). Οι HI-CLEAN αντλίες ακολουθούν τα στάνταρ με το πρότυπο DIN 11851 (γάλα) ή Tri-Clamp για τις συνδέσεις.

  Το κεντρικό τμήμα της αντλίας είναι διαθέσιμο ανάλογα με τις απαιτήσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο ή PP. Όλα τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το αντλούμενο μέσο είναι FDA συμβατά. Οι HI-CLEAN αντλίες διαθέτουν διαφράγματα από PTFE που είναι πιστοποιημένα κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο EC 1935/2004.

   

  Αποτελεσματική Λειτουργία

  Οι HI-CLEAN αντλίες είναι εφοδιασμένες με διπλή βαλβίδα αέρος – μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές, χωρίς λάδι (oil-free), βαλβίδες αέρος στην αγορά. Η συγκεκριμένη βαλβίδα μειώνει τη συνολική ποσότητα του αέρα που απαιτείται σε σχέση με του ανταγωνισμού. Επίσης ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και τον θόρυβο της αντλίας συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

   

  Υγιεινή
   

  Η HI-CLEAN σειρά αντλιών είναι συμβατές για CIP και SIP και ειδικά σχεδιασμένες για να αποσυναρμολογούνται ταχύτατα με σφιγκτήρες. Οι φλάντζες διαθέτουν διαμόρφωση Tri-Clamp ή DIN 11851 για γρήγορη σύνδεση.. Επιλεγμένα μοντέλα έχουν την ικανότητα περιστροφή 180 μοιρών για την πλήρη αποστράγγιση της αντλίας. Ο σχεδιασμός δε επιτρέπει την επιθεώρηση και την συντήρηση της αντλίας σε λιγότερο από 20 λεπτά.

   

  Υγρά και Στερεά

  Η HI-CLEAN σειρά διαθέτει αντλίες με παροχές έως 568 l/min και ιξώδες μέχρι 20,000 cPs. Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με βαλβίδες μπίλιας ή πτερύγια για διέλευση στερεών έως 63,5 χιλιοστά

  Οι HI-CLEAN αντλίες είναι κατάλληλες για παχύρρευστα υγρά και πάστες, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι), μπύρες, κρασιά και χυμούς, καθώς και για προϊόντα προσωπικής φροντίδας καλλυντικά, όπως κρέμες, ζελέ και σαμπουάν.


  Βίντεο για Hi-Clean Αεροδιαφραγματικές Αντλίες

   
  Κατεβάστε πληροφορίες για τις Αεροδιαφραγματικές Αντλίες εδώ !

  Ζητήστε προσφορά για αντλία Verder Hi-Clean εδώ !

   

  Προκειμένου να προσδιορίσουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες :

   


  Selected Value: 0

  Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων