Οικιακοί Αποσκληρυντές Νερού Χωρίς Ρεύμα

  Nero®
  Οικιακοί Αποσκληρυντές Νερού

   

  Αποσκληρυντές νερού φιλικοί προς το περιβάλλον χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και λειτουργία με λιγότερο αλάτι και απόβλητα

   

  Οι αποσκληρυντές νερού Nero® είναι καινοτόμες συσκευές οι οποίες απομακρύνουν πλήρως την σκληρότητα από το νερό και λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Χάρη δε στον ειδικό αναλογικό ρυθμιστής σκληρότητας που διαθέτουν, ο χρήστης μπορεί να ορίσει ακριβώς και με ιδιαίτερα μεγάλη ευκολία την επιθυμητή σκληρότητα του νερού εξόδου (νερό χρήσης).

  Η λειτουργία και ρύθμισή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη χωρίς πολύπλοκα πάνελ και εντολές προγραμματισμού. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον διότι δεν καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιούν λιγότερο αλάτι και παράγουν λιγότερα απόβλητα από τους αντίστοιχους συμβατικούς αποσκληρυντές.

  Χάρη στις πολύ μικρές διαστάσεις τους, μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημείο κάτω από το πάγκο, στο πατάρι, στο γκαράζ ή ακόμα και κάτω από το νεροχύτη ή στο μπάνιο.

   

  Οι αποσκληρυντές νερού Nero® είναι η ιδανική εφαρμογή για οικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, car wash, φωτοβολταϊκά, που επιθυμούν να προστατεύσουν ακριβές συσκευές (λέβητες, μηχανές καφέ, πλυντήρια πιάτων, παγομηχανές, πλυντήρια ρούχων, αντίστροφες ωσμώσεις κλπ.) από τις επικαθίσεις αλάτων σκληρότητας.

  Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ των μονάδων :

   • Απλού δοχείου ρητίνης (Simplex-model )
   • Διπλού δοχείου ρητίνης (Duplex-model).
   • Πολλαπλές σε σειρά (Serie-Softeners) δείτε
   • επαγγελματικά μοντέλα

   

  Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω μοντέλα και δώστε την οικονομικότερη και απλούστερη λύση στο πρόβλημα της σκληρότητας του νερού σας.

   

  Μοντέλα Nero®

  Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων