Οικιακοί Αποσκληρυντές Νερού "Rina Cabinet"

  Rina®
  Οικιακοί Αποσκληρυντές Νερού

   

  Αποσκληρυντές νερού φιλικοί προς το περιβάλλον με λιγότερο αλάτι και απόβλητα Compact σχεδιασμό για εξοικονόμηση χώρου “Cabinet

   

  Οι αποσκληρυντές νερού Rina® είναι συσκευές οι οποίες απομακρύνουν πλήρως την σκληρότητα Ca και Mg από το νερό. Όλα τα μέρη της συσκευής είναι ενσωματωμένα σε ένα compact δοχείο “Cabinet” με έξυπνο σχεδιασμό, το οποίο χρησιμεύει ταυτόχρονα και ως δοχείο άλμης.

  Η λειτουργία και ρύθμισή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη χωρίς πολύπλοκα πάνελ και εντολές προγραμματισμού.

  Οι αποσκληρυντές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Χάρη στις πολύ μικρές διαστάσεις τους, μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημείο κάτω από το πάγκο, στο πατάρι, στο γκαράζ ή ακόμα και κάτω από το νεροχύτη ή στο μπάνιο.

  Οι αποσκληρυντές νερού Rina® είναι η ιδανική εφαρμογή για οικίες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, που επιθυμούν να προστατεύσουν ακριβές συσκευές (λέβητες, μηχανές καφέ, πλυντήρια πιάτων, παγομηχανές, πλυντήρια ρούχων, αντίστροφες ωσμώσεις κλπ) από τις επικαθίσεις αλάτων σκληρότητας.

  Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω μοντέλα και δώστε την οικονομικότερη και απλούστερη λύση στο πρόβλημα της σκληρότητας του νερού σας.

   


  Βρείτε τον αποσκληρυντή σύμφωνα με τις ανάγκες σας εδώ !

   

  Προκειμένου να προσδιορίσουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς, παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω :

   

   

  Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων